Välkommen till min hemsida. En plats där jag genom att skriva utforskar och utvecklar mina funderingar. Det kan handla om lite av varje. När jag börjar på en ny text vet jag faktiskt sällan på förhand vart den tar vägen. De lever liksom sitt eget liv.

Utgångspunkten från början var att jag hamnade på en oväntad(kanske inte…) och oplanerad(absolut!) plats i livet. Ett utmattningssyndrom satte effektivt stopp för mycket av det som pågick i livet.

Texterna om utmattning skrevs under perioden oktober 2016 till april 2017. Det handlar inte om någon heltäckande information eller faktatexter, utan vad utmattningen innebar för mig. Blandat med tankar kring olika psykologiska fenomen och skeenden, samt betraktelser av utmattning ur ett större perspektiv.
Samtliga texter från denna period har jag dessutom spelat in i poddformat.

Emma Holmgren och hennes förlag Parus gav ut bloggtexterna i bokform, där de är lite omarbetade och har försetts med kompletterande illustrationer.

Skulle du vara intresserad, så går det att prenumerera på kommande inlägg via e-mail. Fyll då i din e-mail-adress till höger eller längst ner på sidan. Det går också att följa via Facebook och Twitter.

Allt gott,

niklas

Sidan uppdaterad 2022-12-28