Betraktelser längs livets slingrande stigar

Ett Slut En Början som ljudbok!

Nu släpps Ett Slut En Början som ljudbok på olika streaming-plattformar, som Storytel, Bookbeat, Nextory etc. Den går även att köpa som ljudbok och låna på bibliotek. Det kanske kan dröja ett par dagar innan den kommit ut på alla ställen, men såg att den redan nu finns på Storytel och Bookbeat.

Eftersom boken sedan en tid är slut på förlaget och inte längre finns i bokhandlarna är det särskilt roligt att Vibery Audiobooks ville ge ut den som ljudbok. Dessutom vet jag av erfarenhet att det kan vara lättare för en trött hjärna att lyssna istället för att läsa.

Det är jag själv som läst in boken, så det har jag ägnat en del av semestern åt. Det har varit spännande att djupdyka i texterna. Över fem år har gått sedan jag skrev dem, men jag tycker att de håller bra. Faktum är har det inneburit en och annan påminnelse för mig själv. Saker jag trodde jag lärt mig, men som efterhand fallit glömska. Andra saker har jag kommit underfund med och lärt mig sedan dess. Tydligt är att min process inte på något sätt tog slut i samband med att texterna var färdigskrivna. Titeln var verkligen väl vald. Slutet på en sak blir ofta början på något annat.

Från mitt bokförlag Parus har jag fått en rabattkod till Bookbeat. Den ger 45 dagars gratis lyssning utan bindningstid. https://www.bookbeat.se/promocode?kod=utmattad

Allt gott,
Niklas

6 kommentarer

 1. Ileana G.

  Hej och grattis, vad kul!
  Ska rekommendera min man att lyssna, han kanske förstår bättre då jag själv blivit drabbad.
  Själv ska jag fräscha upp minnet mha pappersboken med de fantastiska teckningarna!!
  Hoppas allt gott med dig, kram lleana

  • Niklas

   Tack! Håller tummarna för att det kan ge din man något. Men visst är det något speciellt med en riktig bok. Om hjärnan orkar. Allt gott och kram!

 2. Ute Brauer

  Tack för alla reflektioner, kommer använda ljudboken i min psykiatrisk praxis. Var själv där o du hitta so fina ord för tillståndet. mvh Ute Brauer Lindesberg

  • Niklas

   Tack för din fina kommentar! Det är alltid gott att höra att texterna kan vara till hjälp på något sätt. /Niklas

 3. sr. Carina/Pladdermusen

  Stort tack för din bok, som jag just nu lyssnar på via Storytel! Du har en perfekt röst för terapeutiskt arbete, visste du det? Och det du säger är oerhört tänkvärt. Har inte hunnit så långt än, men redan fått flera aha-upplevelser… bl.a. den om varför en person som är på väg att krascha inte stoppar i tid. Bilden av det framrusande tåget är så bra! Ser fram emot att lyssna vidare… ha en bra dag! MVH Carina Carlström.

  • Niklas

   Tack för din fina kommentar och omdöme! Jag blir alltid lika glad när mina texter kan hjälpa på något sätt. Vad kul att du uppskattar min inläsning också. Det var en utmaning. Lämna gärna ett omdöme om boken om du känner för det. Jag tänker att det kan hjälpa andra som letar efter den här typen av böcker. Allt gott, Niklas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.