Bokversionen av bloggtexterna på En psykiaters funderingar heter Ett slut, en början. Den finns att köpa från olika nätbokhandlar och från de bokhandlare som tagit hem den.

Även ett flertal bibliotek har köpt in den.

http://www.bokus.com/bok/9789198288582/ett-slut-en-borjan-en-psykiaters-funderingar-kring-sitt-utmattningssyndrom/

http://www.adlibris.com/se/bok/ett-slut-en-borjan-en-psykiaters-funderingar-kring-sitt-utmattningssyndrom-9789198288582

https://www.akademibokhandeln.se/bok/ett-slut-en-borjan-en-psykiaters-funderingar-kring-sitt-utmattningssyndrom/9789198288582/

För utgivningen står förlaget Parus.

Sagt om boken

“Han ger ett moget perspektiv till en av dagens stora folksjukdomar: stress. Vi får följa Nygrens tankar kring hans egna förändringar. En ungdomlig frenetisk energi, där vi vill behaga vår omgivning, ersätts med balans, återhämtning och en vuxen syn på livet. En sådan förändring låter kanske tråkig men han beskriver dessa tankar på ett så enkelt sätt att jag faktiskt blir sugen på att gå en kurs i meditation.”
Andreas Piirimets, Produktivitetsbloggen, 2017-11-27. Hela recensionen kan du läsa här.

 

“Det finns guldkorn för alla! För icke-sjukvårdsutbildade om stress och hjärnan och förstås om vad utmattningssyndrom är. Extra bra tycker jag om beskrivningen av hur vi i vården sätter psykiatriska diagnoser. Allt förklarat på ett enkelt och pedagogiskt sätt.
För oss som arbetar i vården finns det massor av guldkorn av annat slag.”
Saxat ur recension skriven av Jill Taube 2017-09-28. Hela recensionen kan du läsa här.

 

“På ett mycket öppenhjärtigt sätt delar Niklas Nygren frikostigt med sig av sina erfarenheter av att drabbas av utmattningssyndrom. De personliga upplevelserna kombineras med åtskilliga exempel på hans professionella kunskap. Niklas Nygren uppmanar även politiker och chefer att prioritera frågan om utmattningssyndrom och ta större ansvar för att skydda människor från att drabbas.”
Maria Fridstjerna, BTJ-häfte nr 18 2017.

 


Sidan uppdaterad 2017-11-27